top of page

Online 
Vaarbewijs 2 Theorie Cursus

Vaarbewijs 2 Log In

In onze Vaarbewijs II theorie video cursus behandelen we alle belangrijke onderdelen van het CBR, met de beste examen vragen die je kunt verwachten tijdens je examen!💯
 
Bestel je een van onze video pakketten?🎥
Dan krijg je ook nog eens toegang tot :
● 8 Oefenexamens!✅
● PDF-bestanden!✅
● Online videocursus!✅

Vaarbewijs 2 video cursussen 🎥

 • 69,99€
  1 week geldig
klein vaarbewijs 2 pakket wijs
 • 74,99€
  3 weken geldig
klein vaarbewijs 2 pakket wijzer
 • 79,99€
  6 weken geldig
klein vaarbewijs 2 het wijst

Vaarbewijs 1 + 2  🎥

​Bestel je deze bundel? Dan krijg je ook nog eens toegang tot:

 • ALLE video's!✅

 • 22 oefenexamens!✅

 • ALLE PDF bestanden!✅

 • 139,99€
  3 maanden geldig
klein vaarbewijs 1 en 2 bundel het wijst
Examenvraag en antwoord vaarbewijs 2

Wat bevat de online theorie cursus?
Onze online theorie cursus bestaat uit belangrijke onderdelen van het CBR : Wettelijke bepalingen (Westerschelde), toelichting over de zeekaarten, meteorologie, het berekenen met de koersformule, lichtenlijnen, peilingen, getijden en veel meer. Alle onderwerpen worden op een simpele manier uitgelegd zodat IEDEREEN in één keer kan slagen voor zijn theorie-examen. Tijdens de cursus krijg je ook toegang tot 8 oefenexamens en 4 pdf-bestanden!

Hoe werkt het?
Wanneer u een cursus aanschaft, krijgt u direct toegang tot onze theoriecursus. U heeft kunt overal en ten alle tijden gebruik maken van onze online cursus, totdat uw toegangstijd verstreken is. Voor meer informatie klik hier
⚠️ Na aankoop van onze cursus kun je de toegangstijd niet pauzeren/stoppen.⚠️
 
 
Wat vinden de leerlingen van RijHetWijst?
In een korte tijd zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste theorie opleiders van Nederland! Op sociale media hebben we inmiddels bijna de 1 miljoen volgers aangetikt!  
Ja , je leest het goed 1.000.000 volgers! Onze Tiktok en - Instagram accounts hebben meer dan 400.000.000 kijkers gegenereerd. Dit heeft er voor gezorgd dat we enorm zijn gegroeid als bedrijf. 
Wij houden onze cursussen altijd up-to-date met de nieuwste verkeersregels en - wetten & examenvragen! Dit leidt weer tot een hoge slagings percentage & tevreden klanten!😊
Bekijk hier enkele berichten (reviews) van onze geslaagde leerlingen!

 • Uit hoeveel video's bestaat de klein vaarbewijs 1 cursus?🚤
  Onze online klein vaarbewijs 1 theoriecursus bestaat in totaal uit 8 video's.
 • Hoe lang duurt de cursus?⏱️
  Circa 4,5 uur! Elke video duurt tussen de 30 - 40 minuten.
 • Wanneer begint de tijdsduur?
  De tijdsduur gaat in zodra je een pakket bij ons hebt aangeschaft.
 • Hoe vaak kan ik gebruik maken van jullie oefenexamens?
  Gedurende je toegangstijd kun je onbeperkt gebruik maken van onze oefenexamens! Je kunt deze dus zo vaak herhalen als je wilt!
 • Zijn jullie theoriecursussen examengericht?
  Uiteraard! Onze oefenexamens bestaan uit de belangrijkste onderwerpen en examenvragen van het CBR! Bovendien worden ze ook up-to-date gehouden met de nieuwste regels en vragen.
 • Ik kom uit België. Is deze cursus ook geschikt voor mij?
  Onze online cursussen zijn gericht op het klein vaarbewijs 1 en 2 examen van Nederland. Dus, onze cursussen zijn helaas niet gebaseerd op het examen van België. Maar er zijn genoeg Belgen die hun vaarbewijs in Nederland halen, want in Nederland hoef je alleen maar 1 theorie examen af te leggen bij het CBR en geen praktijkexamen! En bovendien krijg je in Nederland het internationale (ICC) vaarbewijs ook gelijk bij.
 • Wat is het verschil tussen het klein vaarbewijs 1 en 2?
  Met het klein vaarbewijs 1 en klein vaarbewijs 2 mag je dezelfde vaartuigen besturen. Dus met beide vaarbewijzen mag je pleziervaartuigen (15 m - 25 m) en snelle motorboten (kleiner dan 20 m) besturen. Maar met het klein vaarbewijs 1 mag je alleen op rivieren, kanalen en meren varen. En als je op de grote open binnenwateren wilt varen, heb je het klein vaarbewijs 2 nodig. Dus voor het varen op het Oosterschelde, Westerschelde, Waddenzee, Ijmeer, Markermeer etc.. heb je het klein vaarbewijs 2 nodig.
 • Wat is jullie slagingspercentage?🏆
  Vele theorieopleiders claimen een bepaalde slaginspercentage te hebben, maar hier klopt helemaal niets van. Het CBR houdt namelijk het slagingspercentage van theorieopleiders NIET bij. Dit doen ze enkel en alléén over het praktijkexamen. Echter hebben RijHetWijst en VaarHetWijst al meer dan 10,000 + geslaagden leerlingen mogen helpen met het behalen van hun theorie-examen!🏆
home 2.png

CURSUS

Heb jij binnenkort je klein vaarbewijs 1 theorie-examen en wil jij in één keer slagen? Dan ben je hier op het juiste adres.

 

De examen vragen worden op een simpele manier uitgelegd zodat IEDEREEN in één keer kan slagen!

Duizenden leerlingen zijn je voor!

⭐⭐⭐⭐⭐

bottom of page