top of page

Oefenexamens Vaarbewijs 1📝

Wil jij alleen toegang tot de oefenexamens & PDF-bestanden? Dat kan!
-De oefenexamens bestaan uit : Kennis en inzicht vragen!
Je krijgt bij deze pakketten géén toegang tot onze video's!🚫

  • 34,99€
    1 week geldig
klein vaarbewijs 1 oefenexamens

PDF-Bestanden
Bestel jij een van onze videopakketen of oefenexamens? Dan krijg je ook gelijk toegang tot onze PDF-bestanden! Deze pdf-bestanden kan je ook downloaden, zo kan je nadat je toegangstijd is verstreken en vlak voor je examen er alsnog gebruik van maken. Voor meer informatie bekijk de slideshow hier boven.

pdf slide 1.png

Welke pakket is voor jouw het meest geschikt?!

Heb jij binnenkort je examen?⌛
Dan zou ik voor ''Pakket Wijs'' kiezen. Dit omdat je niet veel tijd hebt om te leren. Het nadeel is wel dat je veel theoriestof in een korte periode moet leren.

Heb je nog ruim de tijd om te leren voor je examen?🕧
Dan zou ik voor ''Pakket Het Wijst'' kiezen. Hier heb je 1,5 maand de tijd om de theoriestof te leren & te memoriseren. Bovendien kan je de theoriecursus op je eigen tempo doornemen. Zo ben je ook het beste voorbereid op je theorie-examen!
 
Heb je nog ruim de tijd om te leren en wil jij je vaarbewijs 1 en 2 behalen?🕧
Dan zou ik voor de Bundel Het Wijst gaan. Hier heb je 3 maanden lang toegang tot onze cursus. Daarnaast krijg je ook toegang tot al onze video's, oefenexamens en PDF bestanden en bespaar je tot wel €60,00!

Hoe werkt het?
Wanneer u een cursus aanschaft, krijgt u direct toegang tot onze theoriecursus. U heeft kunt overal en ten alle tijden gebruik maken van onze online cursus, totdat uw toegangstijd verstreken is. Voor meer informatie klik hier
⚠️ Na aankoop van onze cursus kun je de toegangstijd niet pauzeren/stoppen.⚠️
 
 
Wat vinden de leerlingen van RijHetWijst?
In een korte tijd zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste theorie opleiders van Nederland! Op sociale media hebben we inmiddels bijna de 1 miljoen volgers aangetikt!  
Ja , je leest het goed 1.000.000 volgers! Onze Tiktok en - Instagram accounts hebben meer dan 400.000.000 kijkers gegenereerd. Dit heeft er voor gezorgd dat we enorm zijn gegroeid als bedrijf. 
Wij houden onze cursussen altijd up-to-date met de nieuwste verkeersregels en - wetten & examenvragen! Dit leidt weer tot een hoge slagings percentage & tevreden klanten!😊
Bekijk hier enkele berichten (reviews) van onze geslaagde leerlingen!

home 4.png

CURSUS

Heb jij binnenkort je klein vaarbewijs 1 theorie-examen en wil jij in één keer slagen? Dan ben je hier op het juiste adres.

 

De examen vragen worden op een simpele manier uitgelegd zodat IEDEREEN in één keer kan slagen!

Duizenden leerlingen zijn je voor!

⭐⭐⭐⭐⭐

bottom of page